Nyheter

Sommersesongen 2022

01.11.201714:38 Ida Beate Otterlei

Sommersesongen 2022

Fra 18.mai-28.august har vi daglig åpent fra 11-17.

Da kan vi tilby formidling, krambod og kafe med lokale retter. Og kanskje dukker det opp teaterformidling, eller annen aktivitet utover sommeren? Følg med på vår facebookside for mer informasjon!

Velkommen til Kjerringøy!

Ny utstilling i Heimbrygga. 
På Kjerringøy handelssted står det 14 bevarte bygninger som et minne etter over 200 års handelshistorie. Utstillingen løfter frem handelen og produktene fra fiskeriet som skapte rikdommen på Kjerringøy.

Kjerringøy handelssted tar smittevern på alvor og våre besøkende kan være trygg på at vi gjør alle tiltak for at våre besøkende skal føle seg trygge hos oss.

Følg oss gjerne her på facebook for oppdatert informasjon om våre gjeldende tilbud 

Kjerringøy handelssted er et unikt sted, et autentisk og særlig godt bevart handelsanlegg fra 1800-tallet. Kjerringøy ligger 40 km nord for Bodø langs Rv.834. Når du ankommer Festvåg og fergeleiet der er det en liten fergetur på 10 minutter over til Misten og Kjerringøy. Fra fergeleiet tar det ca 15 minutter å kjøre inn til sentrum av Kjerringøy hvor Kjerringøy handelssted ligger. Parkeringen til handelsstedet er ved kirka som ligger vis a vis handelsstedet.

Fergeruta Festvåg- Misten finner du her.

Bussrute til Kjerringøy finner du her.


Vil du vite mer om tilbudet på Kjerringøy:

Les mer her på Visit Bodø

Kjerringøy - ekte eventyr

Velkommen til Kjerringøy handelssted!