L

Kontaktinfo

.......

Telefon
+47 910 06443

Epost
booking.kjerringoy@nordlandsmuseet.no

 

w

Velkommen


20.05.201609:18 Tore Olsen

Kjerringøy handelssted er et unikt og autentisk handelssted fra 1800-tallet.

Kjerringøy handelssted er et unikt sted, et autentisk og særlig godt bevart handelsanlegg fra 1800-tallet. 
Vi anbefaler alle som kommer til Handelsstedet å se bildespillet ”Anna Elisabeth av Kjerringøy”, som gir en fin introduksjon til et besøk hos oss. Ellers kan man delta på våre omvisninger i hovedhuset og/eller på museumsområdet. Her får du høre om klasseskiller og dagligliv, fiskeri- og handelshistorie, og mye mer. Mange av bygningene står åpne og tilgjengelig, og samlingen gir et nærmest komplett bilde av dagligliv og handel fra 1800- tallets Nordland. I kramboden kan du kjøpe gaver eller reiseminner, eller bare mimre over Ata og flaskekoster, kremmerhus og kasjetthuer. Blir du sulten eller tørst kan du ta en tur i kafeen vår i Nyfjøsen.

På enkelte dager har vi morsomme aktiviteter for store og små, demonstrasjoner av gamle håndverksteknikker, samt musikk – og skuespillinnslag. Dette blir annonsert i aktivitetskalenderen på vår nettside.

Vi kan også skreddersy egne pakker for gruppebesøk. Vi samarbeider tett med Kjerringøy havn Bryggehotell, Ramsalten våtmarkssenter, Galleri Zahlfjøsen og Kjerringøy ysteri. Vi har i tillegg samarbeid med andre opplevelsesbedrifter i Bodø.

Ta kontakt for å finne ut om mulighetene for din gruppe.