Hjemmelaget, lokal mat

18.01.202214:43 Ida Lill Bendiksen

I Fjøsen kafe baserer vi oss på lokal, kortreist mat. Vi kjøper fisk fra fiskeren på kaia i Kjerringøy, svinekjøttet som vi produserer våre egne pølser med til lokalmattallerkenen vår er fra griser som har beitet i nærområdet. Og selvfølgelig benytter vi lokale oster fra Kjerringøy ysteri.

Vår baker Lillian tryller frem de herligste kremkaker og ikke minst vår sagnomsuste møsbrømlefse.

Nyt en deilig kopp kaffe av vår egen kaffesort - Feskarbønner - ute i hagen vår, med et stykke Verdens Beste til, eller rabarbrakake med krem, med rabarbra fra egen hage, mens skuldrene senkes og sola står høyt på en nordnorsk sommerdag.

Grupper og foreninger bes ta kontakt for priser og meny.

Velkommen til Kjerringøy!

Kontaktskjema

Verdens beste